30 Kasım 2008 Pazar

yeni oyuncağım



bugün eşber amcam geldi ve bana çok güzel dans eden bebek getirdi o kadar çok sevdim ki teşekkür ederim eşber amcacığım

29 Kasım 2008 Cumartesi



bugün annem evde olduğu için saat 09:00'a kadar uyudum ve yatkta süt içerek keyif yaptım keşke annem hep evde olsa sabah kalkıp babanneme gitmek çok zor geliyor, yada keşke daha geç gitsek. bugün annem ve babamla alışverişe oradan da yemeğe gittik. çok yaramazlık yapmadım annemler rahatça yemek yedi annemde ödül olarak bana balon aldı ve palyaço ablalara yüzüme boya yaptırdı bende çok mutlu oldum.

25 Kasım 2008 Salı

doğum gününü kutlarım

dün cengiz dayımın doğum günüydü. dayıcığım doğum gününü kutlarım seni çok seviorum ve çok özledim nice yıllara

banyo yapmayı seviyorum



banyodan sonra annem beni giydirirken çok masumum değil mi
eskiden banyo yapmayı sevmiyordum ama annem buna bir çözüm buldu ben banyo yaparken bebeğimi de yıkıyor o nedenle bende hergün artık banyo yapmak istiyorum çok zevkli oluyor.

24 Kasım 2008 Pazartesi

yaramazlıklara devam


merhaba bu aralar o kadar yaramazım ki anneme resmen kafayı yedirtiyorum istediğim bir şey olmadığı zaman ortalığı yıkıyorum. hafta sonu ankarada hava çok kötü olduğu için çok fazla gezemedik bende evde sıkıldıkça annemi üzdüm. annem bu arada bana tarçının cd lerini aldı onları çok seviyorum teşekkür ederim anne.
son olarakda tüm öğretmenlerin anneannemin, dedemin, cengiz ve ufuk dayımın, pelin teyzenin, harika teyzenin cavidan teyzemin, cavidan teyzenin anne ve babasının öğretmenler gününü kutlarım hepinizi öpüyorum.

22 Kasım 2008 Cumartesi

antalya resimleri



antalya günleri



merhaba 1 hafta önce annem, anneannem ve ben belekdeydik. benim için çok güzel bir tatil oldu. annem derslere girdi ben ise anneannem le resmen tatil yaptım çok güzeldi. yeniden ankaraya gelmek kötü oldu annem yeniden iş hayatına döndü ben yeniden eve kapandım orada ne kadar güzel geziyordum. annem bu haftayı yoğun geçirdiği için ancak şimdi yazabildik bende bu hafta anneme az gördüm yani.
inşallah hafta sonu birlikteyiz hafta sonu neler yaptığımı yeniden yazarım antalyadan birkaç fotoğraf size hoşçakalın diyorum enkısa zamanda yeniden yazacağız
bye bye.

10 Kasım 2008 Pazartesi

yolculuk hazırlıkları

merhaba bu aralar annemle hazırlık yapıyoruz yarın annemle antalyaya kongreye gidiyoruz. anne onun için eşyalarımızı hazırlıyor bir yandan da işe gidiyor yoruluyor tabiki. ben de annemla birlikte antalyaya gideceğim için çok heyecanlıyım dönüşte size neler yaşadıklarımızı ve fotoğraflarımızı yükleriz.
bu arada siteme ilk yorumunu ekleyen cavidan teyzeme ve arkadaşım erene teşekkür ederim
antalya dönüşü görüşmek üzere

3 Kasım 2008 Pazartesi

uzun bir aradan sonra

merhaba yaklaşık 20 gün sonra yeniden birlikteyiz
bu aralar annem çok yoğundu üst üste nöbet tuttu bizde günlüğümüze yazamadık.
annem eve geldiğinde bende onu çok özlemiş olduğum için anneme nefes bile aldırmıyorum annem sadece benimle ilgilenebiliyor başka hiçbir şey yapmıyor
bu aralar yine yaramazlığım üstümde
artık bloggerım google danda çıkıyor çok mutlu olduk herkes okuyabilecek
annem resimlerimide yüklerde inşallah benide görürsünüz.